Masterclass WordPress SEO

Deze masterclass richt zich op iedereen die serieus met WordPress en SEO (zoekmachine vindbaarheid) aan de slag wil. Die combinatie, WordPress en SEO, kan niet om de plugin van Yoast heen. Daarom hebben we Taco van Yoast uitgenodigd én bereid gevonden om jou te vertellen hoe je het beste rendement met hun plugin behaalt. Start het nieuwe jaar dus goed met deze masterclass!

 Er is momenteel geen datum ingeroosterd voor de Masterclass WordPress SEO. Laat je emailadres hieronder achter om op de hoogte te blijven.

Het is al bijzonder dat Yoast aan deze avond zal bijdragen, maar dat is nog niet alles. Voor wie nog niet werkt met Yoast Premium, de betaalde versie van Yoast SEO, hebben we extra voordeel. Een deel van de Masterclass gaat over Yoast Premium. Om deze avond van optimaal nut te laten zijn, geeft Yoast iedere deelnemer daarom € 30,- korting op Yoast Premium. Na aanmelding ontvang je van ons per mail een vouchercode waarmee je de korting kunt verzilveren.

Programma

Een holistische kijk op een succesvolle WordPress website

Het verband tussen een vriendelijke website
en de ranking in Googl
e

door Anette van Haren – samenwebsitemaken.nl

Technische SEO

Snelheid, caching, HTTPS, tools, optimalisatie  en onderhoud van je website 

door Louis Wolf – wpress-cursus.nl

Yoast SEO

Yoast SEO

Zo haal je het maximale uit de Yoast plugin

door Taco Verdonschot – yoast.com

Aanmelden

Mis deze bijzondere samenwerking niet! De inhoud van het programma wordt verzorgd door twee Nijmeegse WordPress specialisten en Yoast SEO, voor slechts

79.-

incl. BTW

Let op!
Deze masterclass wordt in deze vorm eenmalig gegeven; er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

De Masterclass WordPress SEO wordt gegeven bij StartUp Nijmegen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op voor meer informatie.