WordPress Cursussen & Workshops

Agenda

DatumCursus / WorkshopPrijsLocatieAanmelden
onbekendBeginnerscursus WordPressNYMA makersplaatsBekijk tickets

Staan hierboven geen, of verouderde cursusdata, kijk dan op https://wpress-cursus.nl voor actuele data.

WordPress Cursussen

WP Wolf gelooft dat iedereen een website kan maken met WordPress. Of het nou gaat om een eenvoudige blog of een uitgebreide webshop. Maar alle begin is moeilijk en een beetje hulp kan geen kwaad. Wij geven jou die hulp.

Ons doel is om te zorgen dat je na een WordPress cursus zelfstandig aan de slag kunt. Mocht het toch nog niet helemaal lukken, dan kun je altijd op ons terug vallen.

Beoordelingen

Reviews 4.4

Onze WordPress cursussen worden gemiddeld met 8,8 beoordeeld. Hieronder lees je de mening van een aantal cursisten.

Een leerzame en praktische cursus van een fijne docent met geduld en een heldere aanpak / uitleg. Een leuke middag gehad vanwege de opzet, niet te stijf of saai. Met een duidelijk programma in een prettige werkomgeving én een leuke / lekkere lunch! Nu zelf aan de slag om het e.e.a. in praktijk te brengen. Absoluut een aanrader!

Lotte

De cursus voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen. Na het volgen van deze cursus heb ik het gevoel dat ik zelfstandig kan gaan werken aan het vormgeven van een WordPress website.

Hans

De cursus gaf me direct inzicht in hoe WordPress werkt. Samen met het lespakket en de extra informatie op Louis’ site, kon ik snel met mijn eigen website aan de slag.

Marijn

Meer beoordelingen lezen »