Cursussen & Workshops

Agenda

Datum Cursus/Workshop Prijs Locatie Ticket
16 juli 2021 Beginnerscursus WordPress 225.- De Smeltkroes, Honigcomplex Bekijk tickets
onbekend Beginnerscursus WordPress 225.- De Smeltkroes, Honigcomplex Bekijk tickets

 

Staan hierboven geen, of verouderde cursusdata, kijk dan op https://wpress-cursus.nl voor actuele data.

WordPress Cursussen

WP Wolf gelooft dat iedereen een website kan maken met WordPress. Of het nou gaat om een eenvoudige blog of een uitgebreide webshop. Maar alle begin is moeilijk en een beetje hulp kan geen kwaad. Wij geven jou die hulp.

Ons doel is om te zorgen dat je na een cursus zelfstandig aan de slag kunt. Mocht het toch nog niet helemaal lukken, dan kun je altijd op ons terug vallen.

Boordelingen Reviews 4.4

Onze cursussen worden gemiddeld met 8,8 beoordeeld. Hieronder lees je de mening van een aantal cursisten.

Een leerzame en praktische cursus van een fijne docent met geduld en een heldere aanpak / uitleg. Een leuke middag gehad vanwege de opzet, niet te stijf of saai. Met een duidelijk programma in een prettige werkomgeving én een leuke / lekkere lunch! Nu zelf aan de slag om het e.e.a. in praktijk te brengen. Absoluut een aanrader!

Lotte

De cursus voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen. Na het volgen van deze cursus heb ik het gevoel dat ik zelfstandig kan gaan werken aan het vormgeven van een WordPress website.

Hans

De cursus gaf me direct inzicht in hoe WordPress werkt. Samen met het lespakket en de extra informatie op Louis' site, kon ik snel met mijn eigen website aan de slag.

 

Marijn

WP Wolf

Winselingseweg 16 | Unit 63-65

6541 AK Nijmegen

KvK #: 27320597

BTW #: NL001881034B80

IBAN: NL68 RABO 0136 6987 00

 

Tel: 06 4509 2662